Det är enklast om osten är kylskåskall. Servera, antingen genom att ta bort locket och gröpa ur smält ost och hjortron eller genom att skära upp tårtbitar
Osten är lätt att få tag på, det blir inte mycket billigare att göra den själv och det färdiga resultatet smakar ungefär likadant (ok lite bättre, som pinfärskt plägar göra)
Populära inlägg. Evas rödbetsfrallor. Detta var ett experiment på jobbet vi har odlat rödbetor med barnen och vi har kokat och stekt rödbetor och ville nu visa at
Vänd i den rivna osten och blanda om. )Kryddiga ostpuffar med två sorters ost(ca 60 stycken)100 g smör3 dl vatten2 dl vetemjöl1 tsk paprikapulver2 krm cayennepeppar3 ägg75 g riven västebottenost100 g grovriven parmesanostGör såhär. 75 g riven västebottenost
Trollade ihop en burk med inlagd fetaost ikväll. Hur enkelt som helst att piffa till sin egna fetaost. Kan även tänka mig att smaksätta festaosten med pesto
Lägg osten på aluminiumfolie och vik ihop. Lägg en stor skiva av en bifftomat på Fetaosten och strö generöst med torkad oregano över innan du viker ihop paketet
Här har vi en goding till ostbrickan. varm mild brieost med söta fina pinjenötter och valnötter, mums. Man kan variera det i all oändlighet med olika sorters ostar och olika sorters nötter
Att göra egen färskost och smaksätta den efter säsong och eget huvud är något jag gärna gör. Det är försvinnande gott och jag vet alltid vad osten innehåller
Det är helt enkelt roligt att laga saker själv, färskost är inget undantag. Nu har du en krämig egenlagad mjukost som håller en vecka i kylskåpet, och som du kan krydda precis hur du vill