Idag blir det kycklingförslag. Här hemma äter vi ganska mycket kyckling då det är ett protein som dels går hem hos alla i familjen, stora som små, och dels för att variationsmöjligheterna på pippin är mer eller mindre oändliga
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Dragon och ädelost är god krydda till kyckling. 4 kycklingfiléer 1 ädelost3 dl grädde Salt peppar Dragonkrydda Peta i ädelost i kycklingen och lägg i smord form. - Läs hela inlägget här 4 kycklingfiléer 1 ädelost. 3 dl grädde Salt peppar Dragonkrydda Peta i ädelost i kycklingen och lägg i smord form
Rensa den grillade kycklingen och skär paprikan i. kycklingen och toppa med bacon. Kycklinggratäng med ädelost och bacon (4-6 portioner). 1 grillad kyckling. 1 grillad kyckling
Igår blev det kycklingspett med jordnötssås till middag, såsen blev väldigt god. Kycklingspett. Blanda allt, utom salt och peppar, till marinaden och häll ner i påsen, se till att all kyckling får marinad på sig
Häll över kycklingen på ett fat. Strimla kycklingen och stek i smör på medelhög värme ca 10 min. Blanda kyckling, kikärtor och hälften av den rivna osten och fördela i tortillabröden (8 st). 700 g Kycklingfile
Jag använder många olika kryddor i min matlagning och när jag fick möjlighet att laga middag tillsammans med marknadschefen för kryddor på Santa Maria så passade jag på att tillaga en god indisk kyckling curry som innehåller väldigt många olika kryddor