Jag tänkte jag skulle lägga ut lite recept, inspirerade av vår resa till Sri Lanka. Jag börjar med gratinerad hummer eftersom olika sorters skaldjur var det vi åt mest under resan
Påskafton igår och vi bjöd över min mans släkt på knytkalas. Vi stod för efterrätten och jag som älskar att baka passade på att göra något nytt med lite påsktig touch
I dag tipsar jag om lite enkel plockmat bestående av krispig smördeg fylld med krämig gorgonzola. De små smördegspuffarna passar fint till såväl festliga tillfällen som en helt vanlig myskväll
En riktig favorit är denna limeparfait eller glass kan man också kalla den. Den passar perfekt till jordgubbarna, och den höjer liksom smaken på gubbarna flera nivåer och det är limen som gör det hela
Granatäpple Pannacotta med vit chokladmousse. Publicerat 2016-12-23 14. 59. 50 i. Allmänt. Hej. Dan före doppare dan och jag är snart färdig med alla bestyr
Hetta upp en teflonstekpanna på medelvärme. Bred ut ca 3 matskedar parmesanost i stekpannan. Forma en tunn rundel med en stekspade och låt osten smälta tills den är gulbrun