Nu gäller även julstädningen vår frys här hemma, ser ut som om man har kommit till nordpolen när man öppnar frysen översta facket är fullt av is… klimat förändring till det kallare
Jag serverade basmatiris och sallad till gratängen, gottigt. Men så trevligt och så god mat vi fick. Det här receptet blev jag rekommenderad att laga, och det blev jag så klart nyfiken på
Tillsätt den röda curryn och tomatpurén och låt fräsa till lite. 4 kycklingfiléer 1 gul lök 1 röd lök 1 vitlöksklyfta 1 paprika 2 morötter lite haricot verts 1 - 2 msk röd curry pasta 1 msk tomatpuré 1 brk kokosmjölk 2 msk kycklingfond 1 msk honung salt och peppar ev en skvätt grädde maizena skal och saft från en halv lime. 1 msk tomatpuré
Det här behöver du. 2 st morötter eller sharlottenlök 1 msk smör 3-4 msk vetemjöl 1 l vatten 0,5 dl hummerfond 1 paket räkost eller kräftost 2-3 dl creme fraiche 200 g räkor 1 laxfilé dill Så här gör du
Men både jag, Mille och Hannes var förvånade över hur gott just denna maträtt var. 500 gr (1 förp) krossade tomater med basilika smak. 4-5 msk tomatpure. 500 gr (1 förp) krossade tomater med basilika smak. 4-5 msk tomatpure
Då var det återigen dags att koka soppa till en sjukling. Denna gång är det vår äldsta dotter som är förkyld och har fått besvärliga virusblåsor i munnen, så kallade afteblåsor, vilket gör vansinnigt ont
Dela körsbärstomaterna på mitten och hacka ruccolan grovt. Smält smöret till den färska pastan i en stekpanna och lägg sedan i vitlöken, ruccolan och tomaterna och låt de svänga runt i smöret
a lövbiff, soltorkade tomater, champinjoner och basilika är nog minsann den godaste hittills. Skiva champinjonerna, strimla tomaterna och skär lövbiffen i lagom stora bitar/strimlor