Tjat tjat, men här ännu ett recept på en maträtt gjord på våra tomater. Mina fina fina tomater. Men kan nu vara det sista som det blir något större och planerat utav
Halloweentider är här. Vad passar inte bättre då än att tillaga något smarrigt med pumpa. Jag har aldrig tidigare varken bakat eller lagat något av pumpa så detta var lite av en utmaning men också väldigt spännande
Jag försöker vara lite ekonomisk så jag kollar bra priser på våra närmaste affärer. ) Detta resulterade i att vi hade 500 g champinjoner hemma så maken köpte färsk pasta (på rea) och med vad vi hade hemma trollade vi fram en busgod middag
Koka pastan, skär gräslöken fint och riv parmesanosten. Koka upp grädden i en separat kastrull och lägg sedan ner färskosten i kastrullen så den smälter ut
Blanda vatten, buljongtärning och margarin i en kastrull och värm upp. Blanda majsmjöl, kokosmjölk och anis i en skål, tillsätt buljongvattnet från kastrullen och knåda till en slät ganska lös deg, smaka av med salt och peppar
Hej. Skriver från jobbet, klockan är snart 03 och nattens näst sista paus. Gjorde en sååå god vegetarisk middag ikväll, (inspirerad av Zeinas Kitchen men på mitt eget vis) nämligen en butter halloumi
Skala och koka sparrisen enligt receptet här bredvid. Linda 1 skiva skinka runt varje sparrisstjälk. Lägg sparrisen på ugnsfasta tallrikar och strö över ost
Ingredienser Portioner. 4 1 mango 125 g salladslök 1 vitlöksklyfta 300 g sojafärs 1 msk olja salt och svartpeppar 1/2 - 1 tsk sambal oelek 2 tomater 8 tortillabröd (medium) 3 dl riven ost Till servering gräddfil Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong