Krydda 4 skinnfria portionsbitar lax med salt och nymalen svartpeppar. Bryn laxbitarna och häll sedan över 1 dl vitt vin och 3 dl vispgrädde. Låt laxen småputtra i grädden ca 15 minuter, använd gärna lock om du har
Fördela lax, grönsaker och potatis på 4 stora, dubbla folieark. 600 g laxfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g laxfilé 200 g små morötter 250 g färsk sparris 150 g sockerärter 100 g rädisor 300 g kokt potatis 1 citron 1 kruka färsk dill 60 g Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt flingsalt
På nyårsafton lagade jag en fyrarättersmiddag som faktiskt blev riktigt riktigt bra. Jag tycker så mycket om tilltugg och förrätter att jag skulle kunna leva enkom på dem, och det var väl delvis anledningen till att vi hade två förrätter på nyår