Det var ett tag sedan det var fisk här på bloggen men nu så, nu kommer det. Fisken är inbäddad i mild chilisås som de flesta, till och med de allra minsta, gillar
Dela fisken i portionsbitar. Bred blandningen över fisken. 600 g fiskfiléer t ex sejfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g fiskfiléer t ex sejfilé 4 msk kaviar 1 gul lök 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche
Strö ut vetemjölet över smöret i formen och lägg sedan dit fiskbitarna som du sedan strör saltet på. Häll matlagningsgrädde i en liten bunke och blanda i chilisåsen sedan häll över blandningen över fisken
Skär fisken i bitar. Häll av och lägg på fiskbitarna i formen. 800 gram vit fisk, fryst eller färsk (jag använde torskfilé). 2 msk fiskfond alt. 2 fiskbuljongtärningar. 800 gram vit fisk, fryst eller färsk (jag använde torskfilé). 2 msk fiskfond alt. 2 fiskbuljongtärningar Salt och peppar
Krydda fisken med salt och peppar och lägg i en smord ugnsfast form. Klicka moset runt om fisken. Häll såsen över fisken och gratinera i 15–20 minuter. 300 g vit fiskfilé
Ingredienser Laxbiffar 4 st laxfiléer 1 st Ägg 1 st hackad gul lök 1 st lime - rivet skal och saften 1 st urkärnad röd chilipeppar 1 tsk Salt 1 krm svartpeppar Smör Limeaioli 2 st pressade vitlöksklyftor 1 msk limesaft 1 msk dijonsenap 1 st helt ägg 2 dl neutral rapsolja 1 tsk rivet limeskal salt & peppar Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell