Med ett bra grundrecept på muffins går de att variera helt efter fantasi och säsong. Placera muffinsformar i muffinsplåt och fördlea smeten till hälften i varje form
) på chokladmuffins. Vi har aldrig tidigare ätit så saftiga och mjuka muffins som dessa så det är bara att tacka och bocka herr Roy Fares för receptet ur hans bok ”Delicious”
Mjuka saftiga muffins med ett knaprigt och nötigt täcke. Detta är ett måste till vårens och sommarens utflykter och alla nötomaner kommer att älska dessa muffins
Om det är likadant för Ida, dvs det går bra med mandel i bakverk, så vill jag att hon testas mot det och inte bara rå mandel så därför bakade jag dessa mazarinmuffins med mandelmassa som vi tar med oss till sjukhuset
det här receptet ger väldigt saftiga muffins som håller sig i ett par dagar, tack vare chokladen. lyckades öppna ugnsluckan i helt fel läge, därav lite platta muffins, men det är sånt som händer
Klicka ut smeten i muffinsformar. Smält smöret, vispa ägg och socker ljust och pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och vänd försiktigt ner det i smeten omväxlande med smöret
Idag bjuder jag på ett enkelt recept på fantastiskt goda apelsin-och kardemumma muffins. Muffinsen blir mjuka, syrliga och får den där härliga smaken av nymald kardemumma, perfekta att baka hela året runt