Köttfärsgryta Stek köttfärsen i smöret på hög värme i en gryta. Rör med en visp så att färsen blir smulig. Lägg i lök och svamp och stek ytterligare några minuter Touchoftaste
Köttfärsgryta med potatis Fräs färsen smulig i en gryta med smör. Skala och skiva potatis och morot. Skala och hacka lök och vitlök Hemmets Journal
Fläskfilé med ädelost Urgod fläskfilé gratäng med ädelost. Smälter i munnen. Riktigt gott. Den är krämig och smakrik. Alldeles gräddig som jag älskar silvias mat & bak sida
Ugnsbakad torskrygg med pepparrotskräm Gör så här. Skala och koka potatisen. Sätt ugnen på 175°. Skär torsken i 4 bitar. Blanda färskost, grädde, pepparrot, spenat och citronsaft Arla
Ugnsbakad fisk med ägg, kaviar och dill Ibland är det svårt att hinna med att blogga lite recept men äntligen blev det lite tid till att skriva lite om dagens rätt Manfreds Mattorg
Smarrig baconlindad fläskfilé med vitlöksost, pommes Anna och champinjonsås Baconlindad fläskfilé. Dela fläskfilén i två stora delar och stek dem så de får färg. Skär delarna i 1 cm tjocka skivor Matklubben.nu
Smarrig köttfärsgratäng på purjolöksbädd Kvällens middag blev en riktig hit. Amanda tyckte att det var så gott att hon ville äta den imorgon också, vilket är ett gott betyg Mor-Mia´s
Fläskfilé i dragonsenapssås 700 g fläskfilé. smör och neutral olja att steka i. salt och peppar. Rotfrukter, t ex. 600 g potatis. 2 stora morötter Karins Spis