Fiskarhustruns fisksoppa Ingredienser Portioner. 4 300 g blandad fiskfilé (t ex lax, spätta, torsk) 10 små gula lökar 2 msk smör eller margarin 1 burk hela skalade tomater (à 400 g) 5 dl fiskbuljong (tärning + vatten) ev 1/2 dl vitt vin 1 tsk söndersmulad timjan 250 g räkor eller skalade (250 g motsvarar 100 g skalade) 1 dl vispgrädde finhackad dill Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Linssoppa med vitlök och citron Det hamnade ju en ny kokbok i vår bokhylla tidigt i somras, närmare bestämt Tareq Taylors bok "Mat som gör gott Mårtenssons kök
Linssoppa Det är länge sedan jag åt linssoppa och det är ju så gott. Att jag hade glömt det. Här kommer receptet på en supergod och vegetarisk sådan, som inte tar så lång tid att svänga ihop Smaskelismaskens
Marockansk linssoppa Det är så himla gott att göra soppa på av det och med bara några få kryddförändringar blir det ändå stor variation mellan soppornaMat och bak med recept
Harira, en marockansk kryddig linssoppa Matprogram är något av det bästa vi vet, kanske inte direkt någon överraskning och möjligtvis onödig information men så är det i alla fall Mårtenssons kök