Böngroddar är annars min favorit, sååååå gott i sallader etc. 8Ingredienser½ vitkålshuvud (ca 600 g)1 morot2 avokador1 msk vit balsamvinäger eller rödvinsvinäger4-5 salladslökar1 lime, skalet + saften½ liten melon typ gala, snowball100 g böngroddar eller solrosskottnågra stänk het chilisauce1 dl creme fraiche1 dl majonnäs2 tsk dijonsenap½ tsk saltsvartpepparInstruktionerStrimla vitkålen, skala moroten och ansa salladslöken och skär i tunna skivor. 4-5 salladslökar
I Frankrike serverar man gärna grillad kyckling med frisésallad och hemslungad majonnäs. sallad med bra tuggmotstånd, typ romansallad, frisésallad eller en blandsallad
Ris kokat i kokosolja med curry och gurkmeja, vitlök, lök och röd chili samt ugnsbakade rödbetor med ´vegan parmesan´och en god grönsallad med lite solrosskott och groddar
Superfräsch och härlig vattenmelonsallad med en mör smakrik kyckling. Lägg sedan på salladen. Hacka lite mynta och blanda med olivoljan + limesaft - ringla över hela salladen
Låt "salladen" stå och dra en stunda och servera sedan. Skala rödbetorna och riv dem på ett rivjärn. Blanda balsamvinäger, olja, salt och peppar med de rivna rödbetorna
Då måste du testa den här makalöst, smakrika Söderhavssalladen. Vill man ha salladen något matigare och inte äter enligt lchf kan man servera ris eller nudlar till och en sak till