Hos Viktoria såg jag recept på O´boybollar ( chokladbollar gjort på O´boy) så jag var bara tvungen att slänga ihop ett gäng och ha redo i frysen inför kalaset
Har äntligen fått till goda havrebollar - mina favoriter bland godbitar. Ni vet såna där fluffiga, mjuka och suveränt goda som man kan köpa styckvis på kiosken
Oboybollar är precis som chokladbollar fast de har en mildare liksom rundare/mjukare smak. Enligt mig är chokladbollar gjorda med Oboy istället kakao godare
Idag blir det ett recept på min kompis Majas raw food-chokladbollar. Det ska bli en klassisk chokladbollssmet som går att forma bollar av, även om råa chokladbollar måste kramas ihop lite mer än vad klassiska, smörbaserade chokladbollar gör
Tidigare har jag gett er receptet på jättegoda sockerfria kokosbollar . Jag har experimenterat lite med receptet och hittat en übersmarrig variant med hallon och raw cacaonibs i
Vispa alla ingredienser med elvisp ca 10 minuter. Ställ in bunken i frysen om den är för kladdig. Lättast är det att rulla bollarna när den blivit lite hårdare