Mättande, dekadent och till och med nyttig… Denna supersaftiga naturligt glutenfria morotskaka är också mjölfri (fri från sädesslagen), mjölkproteinfri och bakad utan vitt socker
Mättande, dekadent och till och med nyttig… Denna supersaftiga naturligt glutenfria morotskaka är också mjölfri (fri från sädesslagen), mjölkproteinfri och bakad utan vitt socker
I vanliga fall när jag bakar hälsosammare bakverk så brukar jag använda naturella nötter men idag ville jag testa något nytt och använde nötter som är torrostade och saltade
5 tsk kakao1 msk kaffe(om man vill)Kokosflingor eller strössel för dekoreringBaka mitt i ugnen 185 grader i ca 35 minuter. 5 tsk kakao1 msk kaffe(om man vill)Kokosflingor eller strössel för dekoreringBaka mitt i ugnen 185 grader i ca 35 minuter
Enkla, goda och ett nyttigare alternativ till fikat. På endast 3 ingredienser gör du dessa goda havrekakor och de går alldeles utmärkt att frysa in och äta när det passar
Den här kakan är så god - Baka i långpanna och toppa med glasyr och strössel. Den blir garanterat uppskattad på barnkalaset - En riktig kalaskaka (ca 30 st)