Då var det dax att prova göra ett recept på hare för första gången. Hittade detta receptet när jag sökte på internet, och tyckte att det verkade supergott
Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan. Bryn lök, vitlök, ingefära, salladslök, vattenkastanjer och paprika några minuter
Det här receptet skrev jag upp efterhand som jag hällde i allt i grytan men mot slutet hällde jag i lite mer, så smaka gärna av efterhand med vissa såser och kryddor så att du får såsen precis som DU önskar den
) Jag ska snart i väg på ett möte med Astma- och allergiföreningen i Luleå (vi har mycket roligt att planera) men tänkte först ge er receptet på den ugnsstekta korven som vi åt i måndags
Söker man lite recept så går det ju naturligtvis göra på de mesta kött och med lite god ost. I senaste Svensk Jakt hade de gjort Cordon Bleu, vilket jag genast blev sugen på