sallad

sallad

  • 11 Recept
Kinga Paruzel

Kinga Paruzel

  3 upieczone buraki.   200 g sera Feta.   3 garście rukoli.   3 łyżki słonecznika łuskanego.   2 łyżki pestek dyni
Sałatka z buraków i fety

Sałatka z buraków i fety

2 średnie czerwone buraki lub jeden duży. 4 łyżki oliwy. po pół płaskiej łyżeczki soli i pieprzu. 200 g dobrej twardej fety
Rostade kikärter

Rostade kikärter

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 3 dl kikärter , kokta 1 msk olivolja 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 0,5 tsk paprikapulver Köp receptet Näringsvärde Kcal
Rödbetsbiffar

Rödbetsbiffar

Servera med en grönsallad och en god vitlöksdressing. Rödbetsbiffar (2 personer). 2 st. stora rödbetar eller 4 st
Äppel och fänkålsallad till fisk

Äppel och fänkålsallad till fisk

Den här salladen har min mamma pratat om och jag testade den till min dill och smörkokta sej idag. Krispigt, syrligt och lakritsgott men nästa gång ska jag skiva ner en mjuk avokado och en liten rödlök också
Fänkålsallad med rädisor och citron

Fänkålsallad med rädisor och citron

Här däremot smakar den alldeles lagom och det blir en smakrik och lite annorlunda sallad. LCHF, Sallad och grönt 1/2 fänkål 1 knippe rädisor, använd gärna bladen också om dom är fina