kyckling

kyckling

  • 23 Recept
Pieczony kurczak w szałwii

Pieczony kurczak w szałwii

kurczak. butelka białego wytrawnego wina. só l. świeże oregano. świeża szałwia. 4 pasternaki. duża cebula. 3 ząbki czosnku
Kycklinglever i senapssås

Kycklinglever i senapssås

400 g fryst kycklinglever salt peppar 1 schalottenlök, finhackad 1 krm torkad mejram 2 dl crème fraîche 1 dl vatten 1 msk dijonsenap 1 tsk tomatpuré smör, att steka i
Flygande Jakob a´la viktväktarna

Flygande Jakob a´la viktväktarna

ev chilipeppar, kycklingkrydda. Ta bort skinn och ben från kycklingen och dela köttet i mindre bitar. Blanda ihop grädde, chilisås, vetemjöl och kryddor och häll över kycklingen
Dragonkyckling med gräddsås och ris

Dragonkyckling med gräddsås och ris

Hetta upp smör i en stekpanna och ha ner kycklingen. Stekt hellre kycklingen i omgångar än allt på en gång om det inte får plats
Kycklingfilé i dragonsås

Kycklingfilé i dragonsås

4 kycklingfiléer1 gul lök2 msk tomatpuré1 msk torkad dragon1 tärning kycklingbuljong5 dl grädde, valfri sortsaltpepparBörja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna. 4 kycklingfiléer

Kycklinglår i ugnen med färsk ingefära

Pensla kycklinglåren med marinaden. Lägg kycklingen med skinnet uppåt och tillaga i 30-40 minuter i 200 grader tills kycklingen är klar. 900 gram kycklinglår