Här och nu är det dock en annan sorts kött på tapeten. Just dessa revbenen marineras i en äppelcidervinäger-marinad som ger en ton av syra till köttet som är förträffligt gott
Bilden nedan la jag ut på kryddburkens facebook under rubriken â€Gissa maträttenâ€. Många av er slog huvudet på spiken direkt, medan andra gissade på palt medan en annan skrev, â€Nä, i palt är det ingen lök
Sitter och morgonmyser i köket med en kopp kaffe. Älskar att det är helg igen och familjen ledig. Idag ska vi titta på Tim som har hockeymatch och sedan försöka fixa lite mer i Millys rum
Bryn köttet i smör på varje sida. Lägg över i en form och sätt in en termometer i köttet. Den här gången blev det dock en lammstek som fick gå på låg värme i ugnen tills lagom innertemperatur som för mig och min familj är ca 60 grader, lagom rött kött. In i ugnen tills köttet blir ca 60 grader, tar ca 1½ - 2 timmar
så jag kollade med en tjej från byn som öppnat en gårdsbutik och säljer lite olika sorters kött. Såg på tv 4 program Sveriges skönaste gårdar och de gjorde lammfärsbiffar