När jag frågar kostklientermed långsam ämnesomsättning, som lätt lägger på sig extravikt trots att deäter “bra”, hur deäteröveren dag så får jag ofta höra att dekanskehelst skippar frukost och ätermer kvällstid
Strö överpersilja och servera. Skala gurkan och skiva den tunt medosthyvel. Lägg gurkan i en skål och häll på salt, socker och ättiksprit, och blanda väl
Strö överpersilja. Skär den i tunna skivor. Skölj gurkan. Lägg skivorna i en skål eller burk. Blanda ättiksprit och vatten, smaksätt lagenmedsötningsmedel, peppar och salt
Jagsätter alltid ett par plantor för mycket i fall att någon ska misslyckas, mendethänderinte så ofta när man lärt sig se upp för glupska sniglar och andra risker i början av tillväxten
Fräs lök, champinjoner och färs i enstekpannaellerenwokpanna. Tänk att man blir faktiskt litemerkreativ när man måste ta det som finns här hemma, dettyckerjag är bra
Koka pastan enl anvisning på förpackningen, skölj i kallt vatten. Stek knaprigt. Blanda ljummetvatten, majonnäs, pressad vitlök, crèmefraiche, salt och peppar, rör om noga