mjöl från brödet och stekpannan efter gräddningen. Låt brödet svalna mellan bakdukar på galler. Lägg dem sedan i plastpåsar så att bröden håller sig mjuka
Bröd, bullar & kakor /. För ett par veckor sedan gjorde jag de här hamburgebröden som egentligen är frallor, som egentligen är ett recept på rågbaguetter
Hård och knaprig blir skorpan på brödet, nästan som stenugnsbakat. Vänd på det varma brödet och knacka på undersidan, om det låter ihåligt är det klart
Häll oljan i degbunken. Oljan ska ha rumstemperatur. Vispa ihop vatten, salt och socker i en kastrull och värm till något över rumstemperatur, ca 25 grader
En av de personer som har betytt mest för mig är min mormor. Fram till att jag flyttade från Örebro som 18-åring, bodde vi nära varandra, och kunde ses ofta
Lite brödkrydda efter tycke och smak. Efter den sista jäsningen så ska bröden naggas med en gaffel (som ni ser på bilden ovan naggade jag bröden redan innan sista jäsningen vilket inte rekommenderas)
(ca 6-7 bröd). Rör ihop allt och klicka ut till 6-7 st ”bröd”. ca 6-7 bröd. 6-7 st ”bröd”. Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott
Mitt recept på LCHF scones flöder flitigt på instagram. Det är många MÅNGA som lägger ut bilder på LCHF scones och det känns alltid kul när källan visas
Tror dessutom att dessa skulle bli bra pitabröd. Jag har provat - Tack Zeina. Pizza Hav & Skog. Jag följde inte receptet slaviskt, men tror det blir bättre som hon gör det
Det här brödet fick den frasigaste ytan av alla bröd jag bakat någonsin. Sedan att brödet får jäsa i kylen gör att det är ojämförbart med vanligt jäst bröd