Dela laxen i bitar och lägg över purjolöken. Rör i dill och smaka av med citronsaft, salt och peppar. Garnera med dill och citron och servera med potatis och sockerärter
Blanda senap med grädden och häll över fisken. Rätten kan göras med färsk eller fryst torskfilé - om du använder ett fryst block låter du fisken halvtina först
Själva fisken ugnsbakas bara med lite flingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme. Den här fiskrätten är inte särskilt märkvärdig i sig, men såsen gott folk
Har gått och köpt nya saker till den hela tiden och nu har jag nästan allt, några sker kvar bara. Men tillbaka till pastan som vi åt med min vän och hennes dotter som kom över och förgyllde en helt vanlig vardagskväll
Om det är någon som inte vet vad den ska äta till middag idag kommer här ett tips på en god fisksoppa som går ganska snabbt att göra och som är riktigt mättande
Och så var det den här fiskgratängen. Det var bara något man måste pilla i sig för att slippa vara hungrig och nya maträtter ville jag helst inte prova
Låt svalna och spar tills fisken ska in i ugnen. Smörj en form med olja så fisken inte fastnar. Hacka löken till såsen och fräs den i smör utan att den tar färg