Efterrätter

Efterrätter

  • 9 Recept
Crème brûlée med choklad

Crème brûlée med choklad

1 vaniljstång. 16 äggulor. 11,5 dl socker. 11 dl mjölk. 14 dl vispgrädde. 1100 gram mörk choklad. 10,5 dl florsocker eller råsockerSätt ugnen på 150 grader vanlig ugn
Crème Brûlée à la Leila

Crème Brûlée à la Leila

Crème Brûlée à la Leila5 dl vispgrädde 1 dl mjölk 5 äggulor 1 dl strösocker 1 vaniljstång, färsk
Raspberry blondies

Raspberry blondies

blondies330 g vit choklad 160 g smör 220 g vetemjöl [3,75 dl] 10 g vaniljsocker [1 msk] 7 g salt [1 tsk] 165 g ägg, rumstempererade [3 st] 90 g strösocker [1 dl] 70 g vita chokladknappar (eller grovhackad choklad) 30 färska hallon
Chokladmousse med daim

Chokladmousse med daim

Mörk chokladmousse300 g vispgrädde [3 dl] 150 g mörk choklad 70 % 80 g äggula [4 st] 30 g strösocker [2 msk] 15 g vatten [1 msk]