Igår hade vi lite gäster över och veckan som varit har inneburit en del sötsaks intag. Älskar ju att fika och baka och det innebär ju givetvis att smaka när man bakar och sedan äta lite av det man bakar
Ät bananen tillsammans med en smarrig glass och toppa med dina favoriter. Jag tog glass, saltad karamellsås och nötter medans min son tog citronsorbet med smält choklad
Snabbglass på mango. Det ger en mer krämig smak och mer glasskonsistens än sorbet. Mangobananglass (4 portioner)* 1/2 pkt frusen mango i bitar* 1/2 mogen banan frusen i skivor* 1/2 dl kokosmjölk (gärna krämig men ändå flytande)* mixerLägg mangon i kylskåpet för att mjukna något(typ under middagstillagning)
Tiden springer iväg och det är redan mitten av september. Hösten är här och jag gillar den här årstiden med den klara luften och alla vackra färger som kommer i naturen
Hej på er. Melodifestival, god middag och finfin dessert – ungefär så såg gårdagskvällen ut här hemma. Det var riktigt länge sedan jag gjorde pannacotta nu och eftersom att jag hade väldigt mycket vit choklad hemma så tänkte jag att den fick agera smaksättning
Har aldrig köpt kakdegsglass i affären men har hört att det skall vara himla gott, så vad passar då inte bättre än att göra lite egen kakdegsglass, ja för kakdeg är tokgott och hemmagjord vaniljglass är tokgott och kombinationen av dessa två kan inte bli annat än smarrigt värre
Efter jobbet köpte jag en ny smoothie mixer så var såklart tvungen att inviga den genom att göra en smoothie när jag kom hem, blev dock lite tjock konsistens så fick bli glass istället