Ingredienser Portioner. 4 500 g högrev olja (till stekning) 4 schalottenlökar 3 röda paprikor 1 chili 4 pressade vitlöksklyftor 1 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 3 msk kalvfond 5 dl vatten 6 medelstora potatisar 3 msk tomatpuré salt peppar 2 dl rysk yoghurt (17%) ev färsk timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Pulled beef är samma sak som pulled pork men med nötkött istället för fläskkött. När köttet gått åtta till tio timmar i grytan är det så mört så det faller isär när man petar på det
400 g gnocchi ( som en öppen snäcka) 500-600 g fläskfilé, skivad i cm tjocka skivor 12 champinjoner, dela i kvartar 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja, strimla 8 cocktailtomater, delade i kvartar 10-15 färska basilikablad, finstrimla 1,5 dl riven
Min kötthandlare har ganska ofta oxfilésvansbitar till ett rimligt pris. Viktigast för mig när jag lagar oxfilé i mindre bitar är att inte översteka köttet, en fin yta utan att de blir helt genomstekta är målet
Jippie, såå härligt med fredag. En tuff jobbvecka är slut och nu ser vi fram emot ännu en lugn helg. Hoppas på ett riktigt bra resultat på vågen på måndag då jag har varit sjukt disciplinerad i veckan