Tillsätt strösocker, salt, kardemumman och nästan allt vetemjöl, spar lite till utbakningen. De här goda bullarna florerar runt lite här och var på nätet
Men man kan inte baka dessa kakor när det regnar. Kan vara bra att veta innan man bakar. Spritsa ut femkronorstora kakor på bakplåtspapper och låt dem torka i en timme
Häll upp i en bakplåtskläddform och ställ in i ugnen i cirka 15-17 minuter. Ställ ugnen på 175 grader. Rör ihop alla ingredienser till smeten samt den hackade dumlen, vispa inte
Häll tillbaka i kastrullen och på låg värmen under konstant omröring rör du tills blandningen börjar tjockna lite och häll det över chokladen, häll i cognac
Mumsa på, så gott med nybakade sockerkringlor och det brynta smöret förhöjde smaken. Lägg kringlorna på en plåt med bakplåtspapper och låt jäsa övertäckta ca 60 minuter. Lycka till med baket, kram❤️ 50g jäst