Mustigt surdegsbröd – naturligt glutenfritt, vetefritt, mjölkfritt Idag lät jag mig inspireras av mitt allra första surdegsbröd, som i sin tur var inspirerat av ett bröd av Jan Hedh Bak & Mat för alla
Scones (naturligt glutenfria, mjölkfria) De håller ihop bra, är saftiga och smakar ljuvligt nybakade. Ibland lyckas man med något nytt på första försöket | Food that Loves You!
Glutenfria kakor med bara 2 ingredienser Kan vi inte baka. Vi bakar ju aaaaaldrig. Men nu stod tydligen ”att baka” högst upp på önskelistan. Banan- och havrekakor 2 mosade bananer 4 dl glutenfritt havregryn Exempel på smaksättning. 4 dl glutenfritt havregryn Cecilia Folkesson
Recept glutenfritt mjukt , tunnbröd i stekpanna (vetefritt, vegan) Förra helgen, när jag var i Umeå och höll kurs för celiakiföreningen, så provade vi på att baka naturligt glutenfritt tunnbröd utan mjölmix | Food that Loves You!