Plockmat, förrätt, tapas, tilltugg. Go´kväll. Snart Fredag. Gott. Tiden går verkligen fort. Veckorna svichar förbi och vårtecken dyker upp för varje dag
Baconlindad sparris. Igår år vi stekt lax med hollandaisesås och baconlindad sparris. Jag tycker om sparris med jag har aldrig lindad bacon runt tidigare
Hoppas ni haft en fin alla helgons helg allihopa och ätit gott. I lördags gjorde vi ett stort fat med plockmat, det är ju så mysigt att bara njuta av framför TV
Här är en av tapasrätterna vi åt i lördags, nämligen baconlindad halloumi. Baconlindad halloumi. Jättegoda och perfekt att ha när man vill servera smårätter och plock
På nationaldagen hade jag en liten bjudning för familj och vänner för att fira min kommande födelsedag och det var även passande att ta det när det var nationaldag och alla var lediga
Du behöver. ca. 1 kg kycklingfilé eller kycklinglårfilé (personligen tycker jag att lårfilén är godare)3 grovhackade vitlöksklyftor2 citronerFärsk rosmarin och timjan , 1 msk av varje1 dl grovhackad persiljaca
En perfekt rätt för att ha klart efter brasan på valborgsmässoafton. Nedan finns lite supergoda recept sen är det bara att komplettera med färdigköpt kallskuret och lite inläggningar som man själv tycker är goda
Idag blir det tapasfestival för hela slanten här i el cocina Mårtensson, vi bjuder på sex olika sorters spanska smårätter som vi själva satte i oss för ett par helger sedan