Blå maränger med citronsmak. Jag tror jag har fått en egen ny favorit att baka – Maränger. Maränger är så kul att göra för man kan ha massa olika smaker, tillsatser, färger och former
Viktigt att du inte slutar vispa, då marängerna annars kommer sjunka ihop i ugnen (Leila Lindholm). Rör bara lite för att få den snygga kontrastfärgen vit/brun i marängerna
Vill dela med mig till er det perfekta receptet på maränger som jag hittade på den här bloggen igår. Jag hade överblivna äggvitor ifrån gårdagen som jag tänkte passa på att göra något med och då var ju maränger en bra idé tyckte jag
Maränger är bland det godaste jag vet och här kommer ett recept på den stora, fluffiga, sega sorten. För chokladmaränger – smält chokladen i ett vattenbad och vänd ner den försiktigt så att marängen blir randig
Som vanligt hittade jag ett recept som jag var tvungen att prova när jag kikade runt på lite olika bloggar, denna gång var jag på Tessanbakar och hittade ett recept på geisha maränger
Italiensk maräng kan du använda till kakor, pajer och även till tårtor. Den är lite stabilare än vanlig maräng och föredras i smet med frukt och bär då den inte skär sig lika lätt