Kladdkaka med blåbärsmousse Härliga vår. ÄNTLIGEN. jösses som man har längtat. I år har verkligen vintern hållit ett hårt grepp om oss även här i södra Sverige Tulipans Bakverk
Prinsesstårta med bär Ugn 175°. Vispa ägg och socker i en skål över sjudande vattenbad. Vispa en bra stund tills smeten är ca 60° (mät med en digitaltermometer) Matklubben.nu
Klassiskt god sachertårta Ugn. 175º. Smörj och bröa formen, ca 23 cm i diameter. Vispa smör och florsocker vitt och pösigt. Tillsätt äggulorna en i taget Matklubben.nu
Karins daimtårta Sätt ugnen på 200 grader. Mal mandeln, smält matfettet och låt det svalna. Rör samman ägg och socker, blanda mandeln och potatismjöl, rör ner blandningen i smeten och tillsätt matfett Matklubben.nu
Chokladtårta med bananfyllning Tårtbotten. Smält smöret. Rör ihop alla torra ingredienser, och tillsätt sedan de rinnande. Grädda i 180 gr ca 30-35 min i smörad, bröad rund tårtform Matklubben.nu
Schwarzwaldtårta med syrénblom och annat gott Väninnorna bakar hemliga tårtor till kalaset och matlaget står för serveringen. Vilket försommarkalas för båtbyggarhustrun Bagarbertans baksida