Jag börjar blir riktigt rastlös nu, är fortfarande hemma och är sjuk. Hittills har jag bara suttit inne och tittat på film (inte så roligt när det är så fint väder ute) och jobbat med mina onlinekunder men igår tog jag mig ut och gick 100 m till el-butiken som ligger precis runt hörnet där jag bor
Klassisk sockerkaka som blir mjuk och saftig. Grundreceptet går att variera med olika smaksättningar, prova till exempel att tillsätta hackade chokladbitar, rivet citronskal, blåbär eller kanel i smeten
Denna tårta har endast sötning från dadlarna i botten. Botten. 2,5 dl sötmandel 12 medjool dadlar 1 tsk vanilj2-3 msk raw kakao Mixa allt i matberedare och tryck ut i en avtagbar form
De här båda recepten på muffins använder jag mej ofta av när jag ska baka muffins/cupcakes som en bra grund och varierar sedan smaksättningen efter smak och behov
Äntligen så har jag provat att baka bullar, jag har dragitmig så länge för att prova, jag trodde att det skulle var bökigare än det var och att degen skulle va kladdig och svårhanterlig och inte gå att kavla, men fel fel fel det varhur smidigt som helst, och hur goda blev dom sen, jo supersuper goda
Nu var det jätte länge sen jag bakadekakor, men fick ett ryck igår, denna gång så blev det supersmarriga dumlekakor,receptet jag följde hittade jag hosMAWIWA DESIGN som har en massagoa glutenfria gosaker
Sådana här små gulliga minikakor är trevligt att ha till hands och förgylla många desserter med (t. Spritsa ut ca 0,5 cm i diameter stora kakor på bakplåtspappret
Recept på denna goda goda kaka hittar ni här. Idag bytte jag jordgubbarna mot rabarber. Jag tog ut den efter 40 minuter i ugnen, då får den en mjukare yta