I lördags lagade Håkan till en riktigt smarrig gratäng med sötpotatis, vanliga päror, rosmarin och fetaost, härliga smaker som tillsammans bjöd smaklökarna på en riktig festlig lördag
I lördags när vi skulle grilla så ösregnade det så jag tog faktiskt fram min grillpanna istället. Händer inte allt för ofta men den funkar faktiskt jättebra även om den där grillkänslan försvinner lite
1. Lägg auberginen i en smord långpanna. Ringla över 2 msk olivolja. Ugnsbaka aubergineskivorna i 225 grader i ca 15 minuter, vänd på dem efter halva tiden
Skala gulbetorna och skär dem i grova klyftor. Skölj och skär citronerna i knubbiga bitar. Blanda gulbetor, citron, olja, salt och peppar på en plåt med bakplåtspapper
Yield. 6 st. Cook Time. 45 Min. Beer can bacon burgers i salladsblad. Servings. 4. 60 Min. Helgrillad kyckling, grönsakspaket med dragon, grillad purjolök och