Rimbobullar påminner mig alltid om ”lite äldre damer” som bjuder på bullar en sommardag. När jag var liten var det alltid denna typen av bullar som det bjöds på hos dem
2 bröd 14 dl rågsikt (14 dl motsvarar 770 g) 2 msk malda brödkryddor 1 msk salt 4 tsk bikarbonat 8 dl lättfil 1 dl brödsirap Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Forma till avlånga bröd och lägg ner i två smörade, rektangulära brödformar. Alternativet till långpanna i botten av ugnen är att spruta in rikligt med vatten med en blomspruta när man sätter in bröden
Måste ju dela med mig av receptet på dessa härliga tunnbröd. Nagga ordentligt bröden med en gaffel. Ingen jäsning behövs och smarriga och alldeles nybakta till frukost
Stompa är mjuka och goda tunnbröd som gräddas i stekpannan. Degen har ingen jästid, eftersom den innehåller bikarbonat istället för vanlig jäst, vilket gör att bröden går väldigt snabbt att baka