LCHF BAKVERK

LCHF BAKVERK

  • 6 Recept
Surdegsbröd med dinkel

Surdegsbröd med dinkel

1 bröd, stå över natten, jäsning 40 min x 3 + 1 tim + 1 tim, ugn 250 grader ca 30 min. På kvällen. 2 msk surdeg (rågsurdeg)
Rågkusar

Rågkusar

Vi äter ofta Fazers rågkusar och har länge sökt efter ett recept på egna kusar. De känns så nyttiga och är fantastiskt goda att rosta
Rågsurdeg

Rågsurdeg

Dag 1. Vispa ihop mjöl och vatten till en slät smet i en stor bunke. Täck med plastfolie och låt stå i rumstemperatur, gärna lite varmare, i två dygn
Saffransskorpor (LCHF)

Saffransskorpor (LCHF)

Saffran är en krydda som förknippas med julen och jag äter det gärna i både maträtter och bakverk. SAFFRANSSKOPOR (LCHF)
LCHF macaroons

LCHF macaroons

Värdinnan som fyllde år hade bakat LCHF macaroons (vad nu det heter på Svenska. I helgen var jag på kalas