lättkokt sparris (hade vi inte i salladen på bilden)Koka pastan i saltat vatten. När pastan är klar, skölj i kallt vatten direkt om salladen ska serveras kall och häll upp att svalna helt
Framför allt gäller det skafferiet där jag har pasta, ris och gryner. Först ut blev att göra något med ett av de "köp två betala för ett-paketen" pasta
Mormor och morfar stannade över middag då jag gjorde en pastarätt med fläskytterfilé. Koka pastan enligt instruktioner, och låt den sedan rinna av ordentligt i ett durkslag
Sätt ugnen på 200 grader. Bryn vitkålen och löken i smör. Lägg blandningen åt sidan och bryn färsen. Blanda sedan i krossade tomater, tomatpuré, vatten, dijonsenap, buljongtärning, vitlök och kryddorna och låt koka ihop några minuter
Köttfärssås 1. Finriv eller mixa lök, morötter och selleri. 2. Fräs färsen i smör tills den fått gyllene färg, tillsätt grönsakerna och fräs någon minut tillsammans med tomatpuré
Brukar ni som jag alltid koka för mycket pasta när ni lagar middag. Jag gillar ju inte att slänga mat så pastan som blivit över blandar jag ihop med vad som finns i kylen, kan även det vara rester som korv, köttfärs eller skinka