Fräs i lite olja och släng sedan ner kycklingfilén. Stek till kycklingen är genomstekt och ha i paprikan, riv i ingefäran, låt fräsa med en stund sen smaksätter du med kalvfond, soja och sweet chili
Skär kycklingbitarna i munsbitar salta och peppra bitarna och fräs i lite olivolja i omgångar. ENKEL & RÖD GRYTA 4-6 port 3 stora kycklingfiléer 1 liten gul lök 1 tsk salvia 1 tsk dragon 1 kyckling fond du chefpuck 2 dl vatten 2 burkar krossade tomater, bra kvalité svartpeppar salt olivolja vatten/vin 1. 3 stora kycklingfiléer. 1 kyckling fond du chef
Kyckling och "jag tar vad som finns hemma till", blev riktigt gott till dagens middag. Skär kycklingen i lagom stora bitar och låt bitarna brynas på tillsammans med löken
600 g kycklingfile 30 g torkad karljohansvamp 4 dl vatten 2 schalottenlökar, finhacka 3 vitlöksklyftor, finhacka ½ dl vetemjöl 25 g smör 2 msk olivolja salt & peppar 2 ½ dl sött marsalavin ½ dl vispgrädde 3 msk koncentrerad kycklingfond 2 msk dijonsenap. - Läs hela inlägget här 600 g kycklingfile. 3 msk koncentrerad kycklingfond
Huruvida dagens middagstips har något speciellt förhållande till sommaren låter vi vara osagt, visserligen smakar tomaterna ofantligt mycket godare nu än på vinterhalvåret men kyckling och citron är det väl ingen större skillnad på, nu och sen
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
När jag är sjuk och inte riktigt orkar laga mat (vilket jag varit nyligen) blir det därför alltsomoftast en färdiggrillad kyckling med potatissallad till middag
Jag tycker att indisk mat är väldigt spännande med sina starka smaker och idag försökte jag att återskapa en av mina favoriträtter hos den lilla pizzrian, nämligen "Kyckling Vindaloo"
Det är därför positivt att koka , ångkoka (eller göra grytor med) grönsakerJag testade som sagt att laga i den igår och gjorde en "Shredded (strimlad) chipotle kyckling"