Efterrätter

Efterrätter

  • 6 Recept
Pannacotta med saffran

Pannacotta med saffran

Låt gelatinet ligga i kallt vatten i 5 min. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Ta kastrullen från värmen
Pannacotta med hallonspegel

Pannacotta med hallonspegel

En liten pannacotta är en perfekt avslutning på en god middag. Den är som en brylépudding, den slinker så lätt ner i magen, den behöver knappt tuggas
Knäckig rabarberpaj

Knäckig rabarberpaj

Godaste rabarberpajen jag ätit. Recept från Buffe' nr 4, 2012. Ca 6 portioner. 2 dl havregryn. 2 dl socker. 1 3/4 dl vetemjöl
Key lime paj

Key lime paj

Denna pajen har en fräsch smak av lime. 200 d digestivekex2 msk socker, går att hoppa över. 100 g smält smörFyllning6 äggulor400 g kondenserad sötad mjölk1 dl pressad limesaft, ca 3 frukter1 msk finrivet limeskalGarnering2 dl vispad grädde2 limefrukterBörja med att mixa kexen till en smulig massa med socker och smält smör
Parfait med 3 smaker

Parfait med 3 smaker

1. Vispa grädden fluffig. Vispa äggulor, socker och. vaniljsocker poröst. Vänd ner 1 dl av sylten. och all grädde i äggvispet