4 st kokta potatisar. 14 st kokta potatisar 300 g räkor med skal 2 msk majonnäs 1 msk hackad dill 1 msk skuren gräslök 1 tsk pressad citronsaft salt och pepparDela potatisarna på mitten och skär av en liten bit undertill så att de står stadigt. 1Lägg en klick räkröra på varje potatis
Skrubba potatisarna, halvera dem och lägg i kallt vatten en stund. Låt potatisarna rinna av. Lägg potatisarna med snittytan nedåt i en stor ugnsfast form
1 1/2 kg färskpotatis eller delikatesspotatis, kokt och delad i 4 delar. 1salt, pepparBlanda den kokta potatisen, salladslök och rädisor i en skål. 1Rör försiktigt ner dressingen i potatisblandningen
Servera gärna pressad potatis till. Blev tipsade av en läsare, Erika Olsson, om den här fiskgratängen. Har ni inte söndagsmiddagen planerad, så är det här ett hett tips
Denna gång inspirerades jag av ett recept på raggmunk i långpannan, från boken 'Mera vego' av Sara Ask och Lisa Bjärbo, och hade i riven potatis i pannkakssmeten
Dela potatisen i bitar, rör ihop alla ingredienser till såsen. 1 kg kokt färskpotatis. Blanda med såsen. Gott till sommaren med något grillat kött till