12 msk Brynt Schalottenlökfond. 12 st vitlöksklyftor. 12 msk kantarellfond. 5 dl havregryn 1 dl vatten 2 msk Brynt SchalottenlökfondBongTouchof Taste 1 st gul lök hackad 1 st ägg 0. 5 dl persilja hackad 2 st vitlöksklyftor hackade 1 tsk salt 2 krm svartpeppar nymalen Sås 200 g kantareller 2 msk smör 1 msk vetemjöl 2 dl grädde 2 dl mjölk 1 krm svartpeppar nymalen 2 msk kantarellfondBongTouchof Taste Tips. smaka av med 1 msk svartvinbärsgeléBlötlägg och låt havregrynen svälla i vattnet ca 15 min. 1Blanda sedan köttfärs med övriga ingredienser. 1Formastoraköttbullaroch lägg dem på oljade tallrikar. 1Hetta upp en stekpanna och stek köttbullarna i omgångar. 1Stek klart i ugnen på 150 grader i ca 10 min så att de blir genomstekta. 1Stek kantarellerna i torr pannan och tillsätt smör när svampen har släppt vätskan. 1När det fått fin färg pudra över lite vetemjöl och slå på kantarellfondoch grädde. 1Låt koka upp och sjud såsen i ca 5 min. 1Smaka av med svartpeppar och eventuellt en msk svartvinbärsgelé
tryffelolja, några droppar. neutral olja, till stekning. 500 g blandad svamp, t ex shitake, ostronskivling, skogschampinjon. 1 kruka färsk dragon. 75 g parmesanost, till servering. 400 g linguine ca 50 g pinjenötter 500 g blandad svamp, t ex shitake, ostronskivling, skogschampinjon 1 silverlök 25 g smör 2 dl champagne 2 dl vispgrädde 1 kruka färsk dragon 1 ask krasse tryffelolja, några droppar 75 g parmesanost, till servering neutral olja, till stekning salt peppar