Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar. Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig sallad med bacon och brysselkål, kan jag rekommendera
Varma sallader är verkligen perfekt sommarmat. I Linas matkasse denna vecka var det en tonfiskvariant. Men eftersom inte alla i familjen äter tonfisk serverade vi den uppdelad så kan man plocka ihop sin egen favorit
En sallad som räcker en hel vecka, man gör salladen under helgen och vips har man grönsaker till veckans alla måltider, salladen håller minst en vecka i kylen
Sallader & grönsaker /. 2015-07-25 @ 11. 11 /. Sallad med matvete, tomat och selleri. I skrivande stund tittar jag ut genom fönstret och ser regndropparna rinna nerför fönsterrutan, tar en klunk varm kaffe och drar koftan lite tätare om mig
När tiden är knapp är det perfekt att göra en stor laddning med grönsaker som håller bra i kylen. All sorts kål håller bra även när den är uppskuren och dessutom är kål en näringsbomb