Lägg kycklingfiléerna i en form. Rör ihop ädelost, salt, peppar, soja, basilika, rosépeppar, crème fraiche och matlagningsgrädde och häll över kycklingen
kycklingfiléer. Dela kycklingkött i bitar, lägg i botten av en ugnsform. Täck kycklingbitarna med såsen och lägg hyvlad/riven ost ovanpå eller strö på sesamfrö
Om du inte köpt färdigt utbankade kycklingfiléer, banka ut filéerna. Lägg kycklingen i botten på en ugnsform och 1 skivad banan ovanpå. 1 kilo utbankad kycklingfilé (t
Tag ut formen och varva skivor av mozzarella och salami mellan kycklingbitarna. Kyckling i ugn. Skiva kycklingfiléerna i cirka 3 centimeter tjocka skivor. Lägg ner kycklingen i formen, grädda och ställ in i 10 minuter. Strössla ut över kycklingen och ställ in ytterligare 25 minuter (totalt 35 minuter) i 225°C. 4 kycklingfiléer
4 4 port ris eller annat gryn ca 450 g kycklinglårfilé 140 g bacon 2 vitlöksklyftor 1 gul lök 250 g färska champinjoner 1 msk olja 3 dl rött matlagningsvin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 3 lagerblad 1 tsk timjan 2 tsk majsstärkelse 1/2 kruka persilja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen