6 500 g fläskfilé 2 msk smör ca 240 g kabanoss 2 röda paprikor 1 vitlöksklyfta 5 dl vispgrädde 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 dl cornichons 1 dl urkärnade svarta oliver 1 dl syltlök 3 tsk majsstärkelse salt peppar Till servering 1/2 kruka persilja ris sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Ta upp och lägg köttet i mitten i en smord form. Häll såsen över köttet och strö på champinjoner. 600 g fläskfilé. 1600 g fläskfilé salt och peppar 150 g champinjoner 2 msk smör 2 dl färdig bearnaisesås 2 dl mjölk Potatismos
Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Tillsätt salt, lagerblad och vitpeppar och låt revbensspjällen koka på låg värme i ca 1 timme
Vi har även provat att göra den på fläskkarré (hel, benfri) och högrev, vilket blev jättebra. 1 kg tjocka revbenspjäll, med knäckta ben (eller annat fettrikt kött)
Lägg upp fläskfilén, sås, champinjonerna, toppa med skinkan och färsk plockad timjan. Så här gör du Putsa fläskfilén, dela i 3 centimeter tjocka skivor och bryn, tillsätt grädde, timjan, salt och peppar. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 99 600 g fläskfilé
färsk pasta med fläskfilé och rosmarinsås. När det kommer till fläskfilén så tycker jag att man ska satsa på en ekologisk svensk fläskfilé eftersom det brukar vara stor skillnad mot de som inte är det