Igår bakade jag denna goda Panacotta tårta och dekorerade idag. Ljuvliga lördag kväll. Underbart att kunna sitta på sin balkong och äta middag, men det är ett jäkla liv på fiskmåsarna
Äppeltosca1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret
Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper, platta till längderna så att dem är ca 1 cm tjocka och ställ in i kylen undertiden du förbereder marängen
Jag lät degen jäsa till dubbel storlekSen bakade jag ut degen och rullade bollar som jag la i bullformar, gjorde en grop i varje och spritsade i vaniljkrämen
Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Ta fram degen 1 timme före utbakning. Kavla ut hälften av degen tunt på mjölat bakbord och skär ut långa pinnar, cirka 1x15 cm, med hjälp av en kaksporre och en rak pinne
Nutella, nutella, nutella. Har ni också alltid en burk nutella ståendes i ert skafferi. Det är en last jag har i livet som jag vet att säkert många av er också har
100 g smör. 1100 g vit choklad. 12 ägg. 12 dl socker. 12 tsk vaniljsocker. 12 1/2 dl vetemjöl. 1ev. skal från en limeBlanda ägg, vaniljsocker och socker