Lägg tillbaka kycklingen och tillsätt fond, kokosmjölk och chilisås. 500 g kycklinglårfilé. 5 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond. 14 portioner kokt ris och valfritt gröntSkär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan. Låt allt koka sakta i ca 20 minuter tills kycklingen är genomkokt
Stycka kycklingen i lår, ben, vingar och bröstbitar. Lägg i några kycklingbitar åt gången. Doppa varje kycklingbit i de uppvispade äggulorna och därefter i ströbrödet
Kyckling i ugn är en favorit som verkligen fungerar alla dagar i veckan. Vi har många olika recept på kyckling i ugn där varje skiljer sig åt och det är det som är lite av charmen med kyckling, du kan variera recepten i all oändlighet
Egentligen gjordes den väl som kokt höna i currysås, men här har vi grillat kycklingen i ugn även om en kokt kyckling passar minst lika bra och då även ger bas till den goda såsen