Spaghetti med musslor, vitlök, persilja & vitt vin Häll i musselspadet men vänta med musslorna. Häll då i musslorna och låt allt bli varmt. 2-3 burkar musslor i vatten. 2-3 burkar musslor i vatten Eirams mat
Gratinerade musslor med parmesan, persilja och vitlök Tag ut musslorna och låt dem svalna i några minuter. 20 blåmusslor [400 g]. 20 blåmusslor [400 g] 1 dl Zeta Parmigiano Reggiano 22 mån, finriven 1 schalottenlök, finhackad 1 klyfta vitlök, pressad 1 msk persilja, finhackad 3 msk ströbröd svartpeppar 2 msk Zeta extra jungfruolivolja classico www.koket.se
Lördagsmys! Musslor Bulhao patoMusslor bulhao pato är en fantastiskt god och enkel rätt men jag har inte hittat några bra recept så jag tänkte fortsätta experimenterandet efter den perfekta bulhao paton Selahn & Andersson Mat och dryck