1. Vispa vitor, vinäger och socker i en bunke över vattenbad tills smeten är 65 grader. 2. Vispa sedan smeten tills den kallnat och blivit riktigt tjock
Innan dottern fick sin glutendiagnos så var dessa chokladdoppade havrekakor en av hennes favoriter. Nu har jag provat mig fram till en glutenfri variant (utan mjölmix), jag använde potatismjöl istället för vanligt mjöl
Spröda och goda glutenfria småkakor med sylt. Den här gången använde jag jordgubbssylt eftersom jag tyckte att det passade bra till midsommarfikat, men det klassiska är att använda hallonsylt
Dammsugarbollar. 14 januari 2016 @ 16. 15. Förra gången jag bloggade om dessa godsaker hade jag ju fått färdiga bollar av min bloggvän Erika, Smaskelismaskens
Kioskbollar. Välkommen onsdag. fast idag skulle man nästan mycket väl kunna säga välkommen fredag istället med tanke på att det är röd dag imorgon och (i alla fall min) arbetsveckan är slut för denna gången