Bullar

Bullar

Släta bullar

Släta bullar

Wilgot tjatar ju om bullar varje dag, så idag bakade jag lite släta kardemummabullar till honom, men som alltid tar han två tuggor och sedan vill han ha frukt istället, riktigt fruktoman den killen som föredrar frukt framför bullar och kakor
Fridolfs lyxbullar

Fridolfs lyxbullar

Rör ihop florsocker och vatten och ringla glasyren över de avsvalnade bullarna. Grädda bullarna i 12–15 minuter
Teas lyxiga vaniljbullar | Recept från Köket.se

Teas lyxiga vaniljbullar | Recept från Köket.se

Deg25 g jäst [0,5 paket] 350 g mjölk, kall [3,5 dl] 55 g ägg [1] 700 g vetemjöl [11,5 dl] 5-15 g kardemummakärnor, stött [0,5-1 msk] 120 g strösocker [1,3 dl] 110 g smör, rumsvarmt 5 g salt [1 tsk]
Kanelbullar på tre sätt

Kanelbullar på tre sätt

Forma dina bullar på önskat sätt (snäcka eller knut) och lägg dem på plåt med bak papper eller silikon duk
Signes kubbar

Signes kubbar

På sommaren är det gott med mandelkubbar. Det är lättbakade och man behöver inte jäsa degen, utan man bakar ut den direkt
Bullar med vaniljsmör

Bullar med vaniljsmör

fördela krämen o rulla ihop o skär ut bullar. Ca 40 st. 50 g jäst för söta degar. 4 dl mjölk. 150 g smör. 1 msk stött kardemumma
Teas lyxiga vaniljbullar

Teas lyxiga vaniljbullar

Deg25 g jäst [0,5 paket] 350 g mjölk, kall [3,5 dl] 55 g ägg [1] 700 g vetemjöl [11,5 dl] 5-15 g kardemummakärnor, stött [0,5-1 msk] 120 g strösocker [1,3 dl] 110 g smör, rumsvarmt 5 g salt [1 tsk]
Toscabullar med vaniljfyllning

Toscabullar med vaniljfyllning

Lägg bullarna med jämna mellanrum på bakplåtspappersklädda plåtar. Pensla bullarna tunt med uppvispat ägg
Kroppchock & Till oss alla

Kroppchock & Till oss alla

Nybakade bullar och ett glas kall mjölk gör det mest lite bättre. En hel plåt nybakade vaniljbullar som räcker till oss alla
Saftigt goda vaniljbullar

Saftigt goda vaniljbullar

Pensla bullarna med uppvispat ägg. Smula jästen i en skål. Värm mjölken till 37° och häll över jästen. Rör om tills jästen lösts upp
Philadelphia Bullar

Philadelphia Bullar

)Men bullarna är goda i vilket fall som helst. Det är mycket snack om särskrivningar nu. Åh, just därför måste jag ju särskriva lite