Jag gör dom glutenfria, men man kan säkert få dom lika goda med vanlig smördeg. Två plattor glutenfri smördeg, modell mille foglie ( tusen lager), Tinas o penslas med ägg
Här kommer nästa recept med min egen naturligt glutenfria fullkornsmjölmix. Mjölmixen har jag lagt upp recept på här så att du kan blanda den själv och baka enkla, näringsrika, fiberrika och naturligt glutenfria bröd av
De innehåller inget sädesslag, innehåller mycket protein och är glutenfria. Alldeles otroligt goda, med många nyttigheter, blev dagens provbakade muffins
Glutenfritt förstås. Idag är det Fettisdag. Äntligen. Här är det nämligen en som håller på traditionerna och inte har smygätit semlor i tid och otid ända sedan annandag jul
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Jag fick upp ögonen, eller jag kanske ska säga smaken, för "Banana bread" då jag bodde i New York. Det är ganska vanligt att man äter det till frukost (i tron om att det är nyttigt
Idag testade jag att baka en banankaka, en glutenfri sådan. Den blev väldigt saftig och god. 2 ägg2 dl socker2 övermogna bananer125 g smör 3 dl Semper white mix2 tsk bakpulver2 tsk vaniljsocker 100 g mörk choklad Smör och kokosflingor till formenSmörj en sockerkaksform och strö i kokosflingor