Grytor

Grytor

  • 7 Recept
Turkisk gryta med högrev, aubergine & varma smaker

Turkisk gryta med högrev, aubergine & varma smaker

Men tänk på att grytor sköter sig själva under större delen av tiden. En gryta med djupa, varma smaker av kött och grönsaker… Och en kryddningen med spiskummin, kanel och mild chili som skickar runt förföriska dofter från spisen…
Kebabgryta

Kebabgryta

Bryn kebabköttet. Lägg i en gryta. Strimla paprikan, hacka löken. Tillsätt de hela tomaterna, paprikan och löken
Kebabgryta

Kebabgryta

Kebabgryta. 6-8 port. 2 förp. fryst kebabflarn à 400 g. 1 stor röd lök. 2 vitlöksklyftor. 2 burkar krossade tomater
Ungersk Gulash

Ungersk Gulash

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram nötkött , gärna oxkött 7 st gul lök(ar) 3 msk margarin , eller olja 2 klyfta(or) vitlök(ar) 2 tsk Aromatkrydda 2 tsk svartpeppar , grovmalen 2 krm kummin , malen 2 st lagerblad 1 burk(ar) tomater , krossade 3 tsk tomatpuré 2 st paprika 2 st morot 500 gram potatis(ar) 1 l vatten Köp receptet