Turkisk gryta med högrev, aubergine & varma smaker Men tänk på att grytor sköter sig själva under större delen av tiden. En gryta med djupa, varma smaker av kött och grönsaker… Och en kryddningen med spiskummin, kanel och mild chili som skickar runt förföriska dofter från spisen… Vin mat & Alsace
Mustig viltgrytaGrytan kan lagas av vilket klövvilt man vill, älg, hjort, rådjur eller vildsvin och av kött som ska koka länge, framdel eller ytterlår. Fruktig smak får grytan av balsamvinäger och kryddighet frå pepparfrukt, stjärnanis och kanel. Med fördel kan grytan lagas dagen före servering. benfritt kött av bog eller ytterlår. 1salt. 1svartpeppar. 1gul lök. 1vitlöksklyftor. 1morot. 1rotselleri. 1röd spansk pepparfrukt alltommat.se
Kebabgryta Bryn kebabköttet. Lägg i en gryta. Strimla paprikan, hacka löken. Tillsätt de hela tomaterna, paprikan och löken Matklubben.nu
Kebabgryta Kebabgryta. 6-8 port. 2 förp. fryst kebabflarn à 400 g. 1 stor röd lök. 2 vitlöksklyftor. 2 burkar krossade tomater Therése mat & bak
Ungersk Gulash Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram nötkött , gärna oxkött 7 st gul lök(ar) 3 msk margarin , eller olja 2 klyfta(or) vitlök(ar) 2 tsk Aromatkrydda 2 tsk svartpeppar , grovmalen 2 krm kummin , malen 2 st lagerblad 1 burk(ar) tomater , krossade 3 tsk tomatpuré 2 st paprika 2 st morot 500 gram potatis(ar) 1 l vatten Köp receptet www.tasteline.com