Förrätter

Förrätter

  • 10 Recept
Parmasparris

Parmasparris

Koka sparrisen i lättsaltat vatten 3 minuter. Skölj under rinnande kallt vatten och låt rinna av på hushållspapper
Räkcheviche

Räkcheviche

Skala räkor. Blanda med juicen från pressade citroner och pressad lime, sambal oelek, lök, finhackade vitlöksklyftor, grovt hackad koriander
Chiligratinerad hummer

Chiligratinerad hummer

Låt hummrarna tina. Klyv dem på längden. Se till att stjärt och sköld håller ihop. Sätt ugnen på 250°C. Ta ur köttet ur stjärt och leder
Philadelphiasnacks

Philadelphiasnacks

Klicka ut osten på en stor tallrik. Häll chilisåsen bredvid. Strö över färsk koriander. Dippa nachosen i röran
Mozarella- och Serannotilltugg

Mozarella- och Serannotilltugg

Skär mozarellan i småkuber och rulla den i balsamvinäger. Rulla en bit skinka runt varje ostbit och stoppa en tandpetare i bitarna
Laxröra i tunnbrödskorg

Laxröra i tunnbrödskorg

Ånga bröden mjuka och formbara över kokande vatten, lägg dem på ett upp och nervänt glas och tryck till lätt så att bröden bildar korgar
Grillad halloumi med melonsalsa

Grillad halloumi med melonsalsa

Skär halloumin i skivor och pensla med olja. Grilla eller stek den några min på varje sida. Skala, kärna ur och skär melonen i tärningar
Melonsalsa med Breasola

Melonsalsa med Breasola

Skär melonen i små bitar. Blanda den med lök, koriander, lime, chili och olivolja. Låt stå en stund och dra
Hummer- och mangosalsa

Hummer- och mangosalsa

Klyv humrarna och knäck klorna. Skär hummerköttet i bitar. Skala mangon och skär köttet i tärningar.