Parmasparris Koka sparrisen i lättsaltat vatten 3 minuter. Skölj under rinnande kallt vatten och låt rinna av på hushållspapper Matklubben.nu
Räkcheviche Skala räkor. Blanda med juicen från pressade citroner och pressad lime, sambal oelek, lök, finhackade vitlöksklyftor, grovt hackad koriander Matklubben.nu
Chiligratinerad hummer Låt hummrarna tina. Klyv dem på längden. Se till att stjärt och sköld håller ihop. Sätt ugnen på 250°C. Ta ur köttet ur stjärt och leder Matklubben.nu
Rårakor med sockersaltad rödlöksmix Skala och hacka rödlöken och salladslöken. Blanda löksorterna med citronskal och citronsaft. Rör ner socker, salt och peppar Matklubben.nu
Philadelphiasnacks Klicka ut osten på en stor tallrik. Häll chilisåsen bredvid. Strö över färsk koriander. Dippa nachosen i röran Matklubben.nu
Mozarella- och Serannotilltugg Skär mozarellan i småkuber och rulla den i balsamvinäger. Rulla en bit skinka runt varje ostbit och stoppa en tandpetare i bitarna Matklubben.nu
Laxröra i tunnbrödskorg Ånga bröden mjuka och formbara över kokande vatten, lägg dem på ett upp och nervänt glas och tryck till lätt så att bröden bildar korgar Matklubben.nu
Grillad halloumi med melonsalsa Skär halloumin i skivor och pensla med olja. Grilla eller stek den några min på varje sida. Skala, kärna ur och skär melonen i tärningar Matklubben.nu
Melonsalsa med Breasola Skär melonen i små bitar. Blanda den med lök, koriander, lime, chili och olivolja. Låt stå en stund och dra Matklubben.nu
Hummer- och mangosalsa Klyv humrarna och knäck klorna. Skär hummerköttet i bitar. Skala mangon och skär köttet i tärningar. Matklubben.nu