"Lindas bakskola" (Tidningen Hembakat) levererar varje gång. ) Enkelt och bra recept. Jag följde Lindas tips att skära kakan i rutor innan frosingen lades på, vilket gjorde det betydligt mindre kladdigt när kakan slutligen skulle läggas på serveringsfatet
Förvara rutorna i kylskåp, men kom ihåg att ta fram dem i rumstemperatur en stund före servering för att de ska bli mjukare och smaken bättre ska komma fram
Silviakaka är gott och jag har nu hittat ett recept som passar mig perfekt. Du gör den i en långpanna och den blir ganska hög så man kan skära mindre bitar
Jag bakar de här rutorna – precis som mina vanliga kärleksmums och mina vita kärleksmums – i en fyrkantig form på kanske 15 gånger 20 centimeter istället för i en långpanna, vilket ger lite högre och saftigare kakor
Oavsett vilket – prova dessa kakor. Pepparkaksmums. Efter att ha bakat de helt magiska saffransmumsen häromdagen har jag inte kunnat låta bli att tänka på hur det skulle bli att göra dem som pepparkaksmums