Fridolfs lyxbullar Rör ihop florsocker och vatten och ringla glasyren över de avsvalnade bullarna. Grädda bullarna i 12–15 minuter Hemmets Journal
Saffransbullar Rulla ut varje bit och forma till lussebullar. Vid servering penslas bullarna med smält smör och doppas i socker blandat med kanel Hemmets Journal
Saffransbullar med mandelmassa 1Pensla bullarna med uppvispat ägg, strö på pärlsocker och flagad mandel. 50 g jäst. 15 dl Arla® mjölk. 12 pkt saffran à 0,5 g www.arla.se
Bullar med vaniljkräm och mald vaniljstångBullar till fikat är en riktig klassiker. De kan varieras på många olika sätt både när det gäller smak och utseende, allt från släta bullar till snurror, knutar mm Lev livet gladare
SemlorBullarna hade jag i frysen sen tidigare bakning. Bullar. (Denna mängd mandelmassa räcker till ca hälften av semmelbullarna) Annikas Bakery House
Smörbullar Saftiga bullar med vanilj och smörsmak. Ett måste till helgfikat. Toppat med knastrigt socker. Mums Eijas Glädje
Kalljästa vetebullar Pensla bullarna med uppvispat ägg, strö på pärlsocker och mandel. Låt bullarna svalna under bakduk på galler www.matklubben.se
Fridolfs lyxbullar Rör ihop florsocker och vatten och ringla glasyren över de avsvalnade bullarna. Grädda bullarna i 12–15 minuter Hemmets Journal