Bullar

Bullar

Fridolfs lyxbullar

Fridolfs lyxbullar

Rör ihop florsocker och vatten och ringla glasyren över de avsvalnade bullarna. Grädda bullarna i 12–15 minuter
Saffransbullar

Saffransbullar

Rulla ut varje bit och forma till lussebullar. Vid servering penslas bullarna med smält smör och doppas i socker blandat med kanel
Saffransbullar med mandelmassa

Saffransbullar med mandelmassa

1Pensla bullarna med uppvispat ägg, strö på pärlsocker och flagad mandel. 50 g jäst. 15 dl Arla® mjölk. 12 pkt saffran à 0,5 g
Bullar med vaniljkräm och mald vaniljstång

Bullar med vaniljkräm och mald vaniljstång

Bullar till fikat är en riktig klassiker. De kan varieras på många olika sätt både när det gäller smak och utseende, allt från släta bullar till snurror, knutar mm
Semlor

Semlor

Bullarna hade jag i frysen sen tidigare bakning. Bullar. (Denna mängd mandelmassa räcker till ca hälften av semmelbullarna)
Smörbullar

Smörbullar

Saftiga bullar med vanilj och smörsmak. ​Ett måste till helgfikat. Toppat med knastrigt socker. Mums
Kalljästa vetebullar

Kalljästa vetebullar

Pensla bullarna med uppvispat ägg, strö på pärlsocker och mandel. Låt bullarna svalna under bakduk på galler
Fridolfs lyxbullar

Fridolfs lyxbullar

Rör ihop florsocker och vatten och ringla glasyren över de avsvalnade bullarna. Grädda bullarna i 12–15 minuter